Partnerek

Tuttibringa Kerékpárszaküzlet és szerviz

 

Tuttibringa


 

AuTo-Team 

AuTo-Team Céglogó

 

Használtautó kereskedés.

AuTo-Team hirdetései.


Duguláselhárítás Kaposvár

Ha az Ön otthonában, munkahelyén eldugult a lefolyó, a WC, a mosdó, esetleg nem folyik le a víz a fürdőkádban, vagy vízvezetékkel kapcsolatos problémája van, akkor jó helyen jár. Állok rendelkezésére az év 365 napján, hogy megoldjam az Ön problémáját. Duguláselhárítás bontás nélkül, modern profi gépekkel, Kaposváron és környékén 30 km-es körzetben (ezen kívül megegyezés szerint) 2-3 órán belüli kiszállással. 


 

LÖNCI BT

Lönci Bt.

* Autóalkatrészek értékesítése (bontott, új, utángyártott), akár postai utánvéttel * Szélvédő csere * Motorolaj csere (Selénia) * Klíma beépítés * Gumi szerelés-értékesítés * Tőlünk vásárolt alkatrészek beépítése * Autómentés éjjel-nappal kedvező áron (0036/30/235-70-72)


 

www.hasznaltlemezfelni.hu

Oldalunkon használt és új, bontott, bevizsgált és felújított lemezfelniket, acélfelniket talál.


 

Zsille kft

Seat Zsille

SEAT márkakereskedés és szerviz.


 

Zsotakerékpártúra

Zsota kerékpártúra

30 évvel ezelőtt találkoztam ezzel a gyönyörű és egyben nagyon nehéz sporttal. Világ életemben szerettem bringázni egészen azóta, hogy lábra álltam. Ahol lakom, lakunk nem nagyon volt ismert ez a sport. Kutattam, amíg ráleltem. Rögtön tudtam, ezt nekem találták ki......pár évet versenyeztem, majd nekem kellett átvennem az edzősködést is. Katonaság után éreztem, kell egy saját klubbot alakítanom. Megtörtént. Itt került hozzám Muzsi Zsolt, aki most már barátom, akkor a versenyzőm volt. Rövidebb megszakításokkal tart ez az ismeretség, barátság. Pár éve teremvezetőként dolgoztam egy spinning teremben, akkor kezdett Ő is ez iránt érdeklődni. Aztán váltottunk, de a bringa maradt mindkettőnknek. Együtt versenyeztünk, együtt edzettünk. Ilyen edzések közben vetődött fel a gondolat, vonjunk be minél több embert a kerékpár bűvkörébe! Erre legkézenfekvőbb módot választottuk túrák formájában. Ez az év volt a próba év, és a visszajelzéseket figyelve azt gondolom, jó úton járunk. Úgy mutatunk meg tájakat, hogy közben élvezzük a szabadban mozgást, a társaságot. Valamint nem utolsó sorban megtanítjuk használni a kerékpárt és saját testünket is. Tervezzük mind Magyarországon belül, mind külföldön megmutatni ezeket a szépségeket. Szívesen vállaljuk cégek, baráti társaságok számára túrák szervezését, lebonyolítását.

Cím: 7400 Kaposvár, Vásártéri u. 17.
Tel.: 82/555-565 , 82/555-564 Mobil: 20/4833980

© 2024 Karosszéria Bolt Kaposvár - Minden jog fenntartva.